Razmišljate, da bi v organizaciji konkretno dorekli vaše VREDNOTE, VIZIJO in POSLANSTVO, ali pa jih obnovili in posodobili?

S posebnim pristopom, ko skozi diskusijo o vrednotah zaposlenih oblikujemo tudi VREDNOTE organizacije in iz tega nato izpeljemo VIZIJO in vse skupaj osmislimo s POSLANSTVOM za vas pripravljam neponovljivo delavnico.

  • Na podlagi dolgoletnih izkušenj vem, da je za podjetja, še posebej v zahtevnejših časih (zdravstveno, ekonomsko…) izjemno pomembno, da imajo zaposleni skupne VREDNOTE, saj takrat zaposleni rajši sodelujejo med seboj in tudi dosegajo višje rezultate.
  • Skozi postavljeno VIZIJO posamezniki v organizaciji vidijo lastno perspektivno. Motivacija posameznika pa je izjemno odvisna od tega, koliko možnosti za lasten razvoj posameznik v organizaciji vidi.
  • Vsi tudi potrebujemo v sebi čutiti, da ima naše delo smisel oz. nekakšen globlji pomen – POSLANSTVO. Ta skrbi, da vztrajamo, tudi ko je težko, saj v sebi vemo, zakaj smo točno tu in kaj želimo doseči.

Ker je to izjemno individualna zadeva vsake organizacije verjamem, da je kaj več bolje preučiti skozi debato – zato lepo vabljeni k kontaktiranju: zinka@korporativni-velnes.si ali na 040 416 749.